Gebelik Hesaplama

Gebelik Hesaplama
Yayınlama: 02.05.2024
Düzenleme: 15.05.2024 14:41
3
A+
A-

Ovülasyon ; özetlemek gerekirse yumurtlama devri bebek sahibi olmak arzu edenler için mühim konuların en başlangıcında gelmektedir.Dünyada bir oldukça hanım bu metotla gebe kalmaya çalışıyor.Bu nedenle doğru yanlış bir oldukça informasyon bir takım vakit bu süreci zorlaştırmaktadır.

Yumurtlama belirli bir ıslak ve dönemden sonrasında her kadının yaşamış olduğu bir süreçtir.Yumurtlama devri kısaca hamilelikte en mühim dönemdir.Ovülasyon sayısının arttırılması ve gebe kalınmasının yükseltilmesi sürecini içermektedir. Gebelik hesaplama ile yumurtlama sürecine de bakabilirsiniz.

Adet döngüsü süreci averaj 28 gündür.Kadınların %15’inden 28 günde bir regl kanaması görülürken, %0.5’inde 21 günden daha kısa, %1’inde ise 35 günden daha çok vakitte kanama görülür.

Kadınlarda tane dönem 24-35 gün içinde değişir.Bazı hallerde birazcık daha uzayabilir.Yumurtlama devri hanımlarda çoğunlukla 11. ve 21. günleri içinde olmaktadır.Birçok hanım yumurtlama günü hesaplama hakkında ayrıcalıklı yollar kullanmaktadır.Genellikle ovülasyon tahmin kitleri ve de bazal gövde ısısı ölçümünden faydalanır.Bazen regl periyodunun ortasında yumurtlama olmasına karşın gerçek yumurtlama günü değişebiliyor. Hafta Hafta gebelik bilgileri öğrenerek daha düzenli bir gebelik geçirebilirsin.

Adet döngüsü düzgüsel hanımlarda yumurtlama,adet kanaması başlamadan ortalama 14 gün ilkin gerçekleşir.Bu yumurtlama günleri hesaplamanın en ergonomik yoludur.Bu hesaplama tane devri 28 gün devam eden bir hanımda yumurtlama adetin 13. günü olur.Adet kanamasının başladığı ilk günden sayarak 14. güne eşit gelir. Zaman geçtikçe bebek büyüyecektir. Bunu  takip etmek için bebek gelişim

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.